Calitatea apei potabile este ceva ce pentru multi dintre noi este o bataie de cap.Calitatea apei si contaminanti

Deoarece calitatea apei poate varia în functie de zona unde locuiti, este important sa stiti de unde provine (daca este vorba de apa din reteaua municipala), ce calitate are, in cazul in care este din forajul propriu (buletin de analiza al apei). Impuritatile si contaminantii din apa potabila pot prezenta risc pentru sanatatea dumneavoastra.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre alegerea unui sistem de tratare a apei, fie pentru uzul casnic si protectia echipamentelor electrocasnice, fie pentru potabilizare, echipa Atlantic Aqua va sta la dispozitie.

Pentru informatii suplimetare accesati  link-urile de mai jos pentru a afla mai multe date despre eliminarea din apa a urmatorilor contamimanti: apa cu nitrati, apa cu fier si mangan,  arsenic, bacterii, produse chimice, clor, apa tulbure, apa cu culoare galbena, probleme de coroziune, apa dura cu calcar, depuneri, apa sarata,  miros, pete, sedimente sau taninuri!

Afla cum se poate trata apa dumneavoastra in functie de problemele pe care le aveti in apa.

Daca doriti consultanta in alegerea celui mai potrivit sistem de filtrare a apei va rugam sa ne contactati prin e-mail sau completati formularul de contact.