1391655_441603119281684_1212694961_nMisiunea companiei Atlantic Aqua este de a veni in ajutorul clientilor nostri prin profesionalismul nostru si prin experienta acumulata in cei peste 12 ani de activitate si studiu in tratarea apei.

Consideram ca am atins nivelul de experienta tehnica la care putem oferi solutii indiferent de gradul de dificultate al aplicatiei. Acest lucru s-a realizat in timp prin studiu, ambitie si capacitatea de adaptare la cerintele pietei, dar mentinand un standard de calitate ridicat.

Valorile noastre:

– Suntem intr-o continua cercetare si dezvoltare cu scopul de a gasi noi solutii ce presupun un cost optim.

– Ne reprezinta profesionalismul si grija fata de clientii nostri, pastrand o legatura stransa pe toata perioada functionarii echipamentelor. Oferim garantie conform legii si service postgarantie pe toata durata de viata a echipamentelor.

– Satisfactia companiei Atlantic Aqua este reprezentata de strangerea de mana a clientului multumit de serviciile noastre.

– Produsele comercializate de noi sunt nontoxice pentru ca ne pasa de natura.

Ofertele comerciale si solutiile tehnice oferite de compania Atlantic Aqua sunt intotdeauna bazate pe buletinele de analiza, iar echipamentele de tratare, filtrare si potabilizare a apei sunt intotdeauna personalizate si dimensionate corect pentru orice tip de aplicatie de tratare a apei.

– Incurajam clientii sa verifice periodic calitatea apei tratate de echipamentele Atlantic Aqua deoarece ne pasa de partenerii nostri si avem incredere absoluta in munca noastra.